بخش رایتینگ تافل: TOEFL WRITING
بخش رایتینگ تافل: TOEFL WRITING
در مقاله زیر میخواهیم به توضیحاتی در خصوص بخش رایتینگ تافل بپردازیم با ما همراه باشید :
بخش Writing:
به این بخش از آزمون تافل ۳۰ دقیقه زمان همراه با یک موضوع نوشتاری اختصاص داده شده است.
موضوعی به شما داده خواهد شد که باید حدود ۳۰۰ کلمه در زمان ۳۰ دقیقه درمورد آن بنویسید. هیچ پاسخ صحیحی برای موضوع وجود ندارد و شما باید موضوع را ارزیابی کرده و تمامی ایده های خود را مرتب و به شکلی جامع و به هم پیوسته بنویسید.
برای اینکه متوجه شوید چگونه می توان نمره خوبی از بخش writing بدست آورد، لازم است بدانید باید افکار خود را سازماندهی کرده و آنها را به خوبی توضیح دهید و بتوانید با بیان مثال ها و دلایل افکار خود را بیان کنید.
آشفتگی فکری:
معمولا در ۳ تا ۵ دقیقه اول، ذهن دچار آشفتگی های فکری خواهد شد. بنابراین هر ایده ای که در مورد موضوع به ذهنتان خطور می کند را بنویسید. هدف، استخراج تمامی ایده های ذهن شما در رابطه با موضوع است. در این مرحله همه چیز روی کاغذ نوشته می شود. هر ایده ای را که به نظرتان خوب است بنویسید. می توانید از کاغذ چرکنویس یا هر پردازنده کلمه ای که کار شما را برای نوشتن آسان می کند استفاده کنید. اگر شما تایپیست سریعی هستید، پردازنده کلمات برای شما بهتر است.
نوشته ای قوی و متنوع:
بهترین writing ها شامل مثال ها و دلایل برای نوشته های خود هستند. زمانی که آشفتگی های ذهنی شروع می شوند، جنبه های بیشماری از موضوع به ذهن خطور می کند. در مورد هر موضوعی طبقه و جنبه های مختلفی از موضوع بررسی می شوند که همه در نهایت پس از پیمودن مسیرهای مختلف به یک نتیجه یا موقعیت می رسند. سعی کنید موضوع را از جنبه های مختلف ببینید. موضوع را از زوایای مختلف بنگرید. هر چه دلایل بیشتری به کار گرفته شود و نوشته متعادل تر باشد، نمره ی بالاتری کسب خواهد شد.
Example:
The issue of free trade is not just two sided. It impacts politicians, domestic (US)
manufacturers, foreign manufacturers, the US economy, the world economy,
strategic alliances, retailers, wholesalers, consumers, unions, workers, and the
exchange of more than just goods, but also of ideas, beliefs, and cultures. The
more of these angles that you can approach the issue from, the more solid your
reasoning and the stronger your position.
Furthermore, don’t just use information as to how the issue impacts other people.
Draw liberally from your own experience and your own observations. Explain a
personal experience that you have had and your own emotions from that
moment. Anything that you’ve seen in your community or observed in society
can be expanded upon to further round out your position on the issue.
در نظر داشتن ایده اصلی برای متن:
هنگامی که بخشی از مطلب را نوشتید، توقف کرده و دوباره آن را بخوانید تا ببینید کدام ایده از متنی که نوشته اید اطلاعات بیشتری می دهد و قابلیت توضیح بیشتر دارد. بسیار مهم است که ایده ای را انتخاب کنید که پوشش کامل و گسترده ای روی موضوع داشته باشد. صحبت هایی که شد درمورد عقاید شخصی شما نیست بلکه درمورد بحث های معقول و مستدلی است که بیان می شود.
تصحیح نوشتار:
هر باغی علف های هرزی دارد. هنگامی که طوفانی از ایده ها ذهن شما را مغشوش می کنند، مطمئنا در بین آنها ایده های خوب و بد وجود دارد. از بین آنها بهترین ها را انتخاب کنید. بهترین ایده ها نکاتی هستند که بتوان در مورد آنها چندین جمله یا پاراگراف نوشت.
ایجاد یک جریان منطقی:
اکنون که می دانید روی چه ایده هایی باید تمرکز کنید، آنها را سازماندهی کنید. روندی منطقی برای نوشته خود در نظر بگیرید. ایده های اصلی در ذهن شما وجود دارد و این شما هستید که باید آنها را مرتب کنید، جملات را به گونه ای تنظیم کنید که در مسیری آرام از نکته ای به نکته دیگر تغییر کنند و خواننده بتواند با یک روند منطقی ایده های شما را دریابد. خواننده باید پیوستگی مطالب شما را حس کند. مسلما شما نمی خواهید که هر کسی با خواندن نوشته شما دچار سرگردانی شود.
شروع کار:
اکنون شما یک روال منطقی از ایده های اصلی برای شروع نوشتار خود دارید. به هر ترتیبی که مورد پسندتان است شروع به نوشتن کنید. سرعت نوشتن خود را بطور پیوسته حفظ کنید. در مورد یکی از ایده ها بیش از حد وقت صرف نکنید زیرا لازم است درباره همه ایده ها توضیح دهید. زمان را در نظر داشته باشید. اگر ۲۰ دقیقه زمان پیش رو دارید درحالیکه باید در مورد ۱۰ ایده دیگر توضیح دهید، به هر ایده ۲ دقیقه زمان اختصاص دهید. شاید به نظر دشوار بیاید که بتوان در مدت زمان کوتاهی حجم بالایی از اطلاعات را در قالب کلمات پیاده کرد، اما اگر سرعت نوشتن خود را در نظر داشته باشید این کار شدنی است. هرگاه احساس کردید نسبت به زمان عقب تر هستید بر سرعت خود بیفزایید. با یک توضیح مختصر از روی ایده هایی که در نظر دارید بگذرید و زمان را کمتر هدر دهید.
هنگامی که ایده ها را توضیح دادید، به چرکنویسی که ایده ها را بصورت چکیده نوشته بودید برگردید. ایده هایی که درمورد آن توضیح داده اید را خط بزنید. این کار اجازه می دهد تا بدانید چه ایده هایی باقی مانده که باید درباره آن ها بنویسید و چه میزان زمان نیاز دارید.
پاراگراف اول:
پاراگراف اول باید چندین مشخصه قابل شناسایی ساده داشته باشد. این پاراگراف باید خیلی سریع موضوع را تفسیرکند. با استفاده از کلمات مناسب توضیح دهید که بحث پیرامون چه مطلبی است.
دوم این که نظر و دلایل خود را درمورد موضوع بیان کنید. چه نتیجه ای از آن می گیرید؟ و سوم این که نکاتی که در نوشته خود مطرح کرده اید و ایده های اصلی که قبلا ذکر کردید، را لیست کنید. این کار به شما فرصت می دهد تا درمورد مطالبی که فرصت کافی برای آن ها نداشتید بیشتر صحبت کنید. درمورد هر ایده یک جمله توضیح دهید. در پاراگراف های بعدی بیشتر به آن ها خواهید پرداخت. به این ترتیب اگر کسی تنها همین پاراگراف را بخواند، باید بتواند خلاصه ای از کل متن شما را بیان کند.
پاراگراف اصلی:
در پاراگراف های بعدی که بدنه اصلی متن را تشکیل می دهد می بایست درباره هر یک از ایده هایی که در پاراگراف اول بصورت خلاصه بیان شد، توضیح داده شود. از تجارب و دانش شخصی خود استفاده نموده و هر یک از ایده ها را توضیح دهید. بکارگیری مثال در این مواقع می تواند پشتیبان مناسبی برای تکمیل متن باشد.
پاراگراف نتیجه گیری:
هنگامی که کل متن نوشته شد، آن را رها کرده و از ابتدا به شکل خلاصه آن را در پاراگراف آخر ( نتیجه گیری) دوباره نویسی کنید. دوباره نظرات خود را پیرامون موضوع مطرح کنید و به شکل خلاصه دلایل را مطرح کنید. در این مرحله تکرار مطلب صورت گرفته و نیازی به جمع بندی دوباره آن نیست. به این صورت تمامی آنچه در متن بیان شده، در ذهن خواننده جمع بندی و مرور می گردد.
با اظطراب مقابله کنید:
استرس سبب می شود بسیاری از کلمات را از یاد ببرید. بنابراین هیچ کمکی به شما نخواهد کرد. هنگامی که برگه را پیش روی شما قرار می دهند، نفس عمیقی بکشید. خود را مجبور کنید که مراحل بالا را به صورت اتوماتیک وار طی کنید.
دوم اینکه استرس زمان را نداشته باشید. هنگامی که با موضوعی روبرو می شوید که به نظر می رسد مطلب زیادی نمی توانید درمورد آن بنویسید، آگاه باشید که غلبه بر این استرس بسیار آسان است زیرا ذهن شما پر از افکار تصادفی و احساساتی است که گیج کننده به نظر می آید و سبب می شود تصور کنید زمان سریع تر از آنچه فکر می کنید می گذرد. ممکن است در ابتدا دچار چنان آشفتگی ذهنی شوید که ایده ها به ذهنتان نرسند. اگر برای توضیح همه ایده های خود زمان کافی در اختیار نداشتید بدون هیچ واهمه ای برخی از آنها را حذف کنید. بهترین ایده های باقی مانده را انتخاب کرده و توضیح دهید. نیازی نیست که تمامی ایده های خود را نوشته و کاملا توضیح دهید.
بررسی نوشته:
نوشتن متنی کوتاه و سامان یافته بهتر و مهم تر از متنی است طولانی که خوب نوشته و سازمان دهی نشده باشد. در هنگام نوشتن متن به دنبال نوشتن کلمات و جملات پی در پی نباشید و همواره آنها را تکرار نکنید. ایده هایی که در ابتدای کار به ذهنتان رسیده را توضیح دهید و مطمئن باشید که در انتها زمان کافی برای بررسی مجدد متن خواهید داشت.
حداقل ۳ دقیقه زمان در انتها برای خود نگه دارید تا دوباره به متن برگشته و آن را بررسی کنید. دوباره متن را بخوانید و مطمئن شوید همه چیز روند مناسبی دارد. اشتباهات احتمالی گرامری و املایی را تصحیح کنید. اگر نیاز است پاراگراف یا بخشی را جابجا کنید و در جای مناسب قرار دهید. بعلاوه هر یک از ایده هایی که در ابتدا به ذهنتان خطور کرده اما نتوانسته اید به خوبی آن را بسط دهید یا اطلاعات زائدی که تنها به منظور پر کردن صفحه نوشته اید را حذف کنید.
علاوه بر اینکه مطمئن می شوید پیوستگی بین مطالب شما وجود داشته باشد، جملاتی که بیش از حد کوتاه یا بلند هستند را نیز در نظر بگیرید. چنانچه جمله ای بیش از حد طولانی باشد می توان آن را به دو جمله مجزا تقسیم کرد. لغات برجسته و با عظمت را بررسی کنید. خوب است که از این لغات سنگین و زیبا استفاده شود اما به شرطی که بکارگیری آن ها مناسب و صحیح باشد. برگه شما تصحیح خواهد شد بنابراین با استفاده از لغات سنگین به فکر تاثیرگذاری نباشید، تنها در بیان ایده های خود و توضیح آن ها توانا باشید.
کلیدهای میانبر:
در آزمون تافل اینترنتی بسیار مهم است که با کلیدهای صفحه کلید آشنایی کافی داشته باشید. متن را انتخاب کرده و highlight کنید سپس برای انجام اعمال زیر می توانید کلیدهای میانبر را استفاده کنید:
Ctrl+C = copy
Ctrl+X = cut
Ctrl+V = paste
توجه داشته باشید برای این کار باید کلید Ctrl را پایین نگه داشته سپس “C”، “X” یا “V” را فشار دهید.
نکته پایانی:
با توجه به منابع آزمون و بسته به وضعیت علمی خود داوطلب، قسمت Writing آزمون می تواند مشکل ترین یا ساده ترین بخش آزمون باشد. در این قسمت باید در مدت ۳۰ دقیقه یا کمتر متنی نوشته شود و کلیه نکات بالا در آن رعایت گردد.
روی مراحلی که قبلا گفته شد متمرکز شوید. ابتدا به خوبی به موضوع فکر کنید و ایده هایی که به ذهنتان می رسد را لیست کنید. سپس به توضیح هر یک از ایده ها بپردازید. یکی از بهترین ایده های مطرح شده را به عنوان ایده اصلی متن انتخاب کنید و سایر ایده ها را بر اساس آن به ترتیب سازمان دهی کنید.
ساختار مشخصی را برای متن بوجود آورید. در پاراگراف های معینی توضیح دهید که چه تصمیمی در ذهن داشته اید و نکات اصلی متن خود را مشخص کنید. در پاراگراف اصلی ایده های خود را توضیح دهید و در پاراگراف پایانی از آن نتیجه گیری کنید.
بخشی از زمان را برای مرور مجدد متن نوشته شده ذخیره کنید تا اشتباهات احتمالی پیش آمده را تصحیح کنید. سپس می توانید به خاطر نوشته خود سربلندبوده و اطمینان خاطر داشته باشید.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)